Как да пазарувам

 

1. Регистрация
Необходимо е да се регистрирате като натиснете бутона "Регистрация" в най-горната част на сайта.
 
2. Попълвате Вашите достоверни данни.
 
3. Проверявате e-mail , който сте посочили и активирате профила си, като натиснете на връзката със съответния код.
 
4. Влизате с потребителското име и паролата си.
 
5. След като сте разгледали и избрали продукти, на всеки от тях има опция "Добави в кошницата", като предварително отводите продуктът от бутон "Детайли".
 
6. След като сте добавили в кошницата, можете да промените количеството на желания продукт, като редактирате полето "количество" във вашата "Кошница", или да премахнете някой от продуктите си като натиснете "червеното кръстче" в дясната част на реда с избрания продукт. Обновяване на количествата по избраните продуктите става като натиснете "зеленото кръгче" най-долу вдясно на списъка с продукти.
Може да продължите пазаруването като натиснете бутона "Върни се към продуктите", като избраните от Вас продукти ще се запазят в" Кошницата".
 
7. Поръчката става след като сте избрали и уточнили продуктите и количествата, които желаете да поръчате, натискайки бутона в зелено: "КУПИ".
- Необходимо е да въведете адрес на доставка, натискайки бутона "добави" или да избере от вече съществуващите няколко адреса, които сте добавили  по-рано. Използвайте бутона "Продължи".
- Изберете метод на доставка съответстващ на Вашата поръчка и на условията за "Доставка и плащане". Използвайте бутона "Продължи".
- Изберете" Начин на плащане". Използвайте бутона "Продължи".
- Разгледайте детайлите по Вашата поръчка и ако имате допълнителни коментари, моля използвайте полето попълвайки в свободен текст формата. Използвайте бутона "Поръчай".
 
* Може да добавите  даден продукт в " Предпочитани от Вас", като натиснете бутона "Добави в желани", който се намира в детайлите на всеки един продукт. Така ще запазите продуктите, които харесвате или са ви направили впечатление и ще ги откривате лесно всеки път, без да се налага да ги търсите отново в магазина.
 
8. Ще получите e-mail с информация относно Вашата поръчка. Ще получавате известия при смяна на статуса.
 
9. Ако имате допълнителни въпроси свържете се с нас използвайки формата в страницата с "КОНТАКТИ" или тук най-долу на страницата.
 
 
Благодарим Ви, че сте наш клиент!
 

 

Информация

Esavenue.com е семеен проект имащ за цел да прехвърли физически съществуващ магазин в достъпното за всички електронно пространство. Esavenue.com е мястото където активните, работещите и интелигентни хора ще могат лесно, бързо и удобно да направят своя избор за дамско и мъжко бельо. Нашия стремеж е да гарантираме за качеството тъй като лично подбираме стоката. Да предлагаме стилни неща тъй като не бихме Ви продали нищо, което самите ние не бихме купили. Да предоставим удобство тъй като комфорта е основната функция на бельото.

Контакти

+359 898 444899
esavenue@mail.bg

Facebook