Условия за ползване

 

Общи условия за ползване на esavenue.com:

 •     Използването на Сайта от Вас означава, че вие сте съгласен с описаните в настоящия документ условия на ползване на Сайта.
 •      От време на време ние може да сменяме условията, при които се използва нашият Сайт. Новите условия влизат в сила в момента на публикуването им.
 •      Ние може да променяме, местим, изтриваме или добавяне части от нашият Сайт.
 •      В съдържанието на нашият Сайт са използвни запазените знаци, снимки от каталозите и т.н. на различни фирми и правата върху тези материали принадлежат на съответната фирма. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на ЕТ Антей – Атанас Атанасов
 •      Съдържанието на Сайта е предназначено единствено за персонално, некомерсионално (с изключение на купуване на продукт или услуга) използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият Сайт единствено за персонална употреба. Вие не може да възпроизвеждате, публикувате, предавате, дистрибутирате, показвате, променяте, продавате, използвате или създавате производни работи от съдържанието на Сайта.
 •      Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт, или във връзка с използването на този сайт остават собственост на ЕТ Антей – Атанас Атанасови в този смисъл ЕТ Антей – Атанас Атанасов не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.
 •      Вие сте съгласен, че esavenue.com може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени или допълнения в нашия сайт, продукти и т.н.
 •      Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор ние не може да гарантираме, че вашаият монитор ще покаже актуалните цветове.
 •      Ние не може да бъдем отговорни за каквото и да е било, свързано или произтичащо от употребета на този Сайт с изключение на описно в т.10.
 •    В случаите, когато чрез Сайта е реализирана покупка ЕТ Антей – Атанас Атанасов поема произтичащите от това задължения. Под „покупка” следва да се разбира, че ние сме Ви изпратили и вие сте платили поръчани от Вас продукти.
 •    В нашият Сайт може да има препратки към други сайтове, които не са под наш контрол и където важат различни правила за ползване

Информация

Esavenue.com е семеен проект имащ за цел да прехвърли физически съществуващ магазин в достъпното за всички електронно пространство. Esavenue.com е мястото където активните, работещите и интелигентни хора ще могат лесно, бързо и удобно да направят своя избор за дамско и мъжко бельо. Нашия стремеж е да гарантираме за качеството тъй като лично подбираме стоката. Да предлагаме стилни неща тъй като не бихме Ви продали нищо, което самите ние не бихме купили. Да предоставим удобство тъй като комфорта е основната функция на бельото.

Контакти

+359 898 444899
esavenue@mail.bg

Facebook